Contacteer ons
TIMMERWERKEN

TIMMERWERKEN

Schrijnwerkerij ASB voert kleine en grote daktimmerwerken uit. Alles wordt volledig op maat vervaardigd naar wens van de klant. Hiervoor maken wij enkel gebruik van de beste kwaliteitsmaterialen.

Lees meer
GEVELBEKLEDING

GEVELBEKLEDING

Wilt u op een snelle, efficiƫnte manier uw gevel een nieuwe, frisse look geven? Laat uw gevel dan bekleden door Schrijnwerkerij ASB. Wij gebruiken enkel kwaliteitsmaterialen die een lange duurzaamheid garanderen.

Lees meer
KEUKENS & DRESSINGS

KEUKENS & DRESSINGS

Keuken of dressing op maat? Dan moet u bij een echte vakman zijn! Schrijnwerkerij ASB helpt u graag met het samenstellen van uw droomkeuken of -dressing.

Lees meer

ASB
Schrijnwerken

Alles op maat van de klant met enkel de beste materialen.

NIEUWS

We zijn steeds op zoek naar gedreven vakmannen met een passie voor hun vak. Voelt u zich geroepen? Aarzel niet en contacteer ons!
Lees meer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Uiteraard blijft er een permanentie lopen voor de jongeren uit het IBAL-project en gaat het Bootcamp dapper verder gedurende die periode.
Lees meer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Bekijk referenties

ANDERE DIENSTEN

RAMEN EN DEUREN

Voor ramen en deuren van de beste kwaliteit moet u bij Schrijnwerkerij ASB zijn. Wij vervaardigen en plaatsen ramen en deuren in pvc en hout. Wij voeren zowel kleine als grote werken uit en zorgen steeds voor maatwerk van de bovenste plank. Dankzij onze vakkennis, jarenlange ervaring en keuze voor kwaliteitsmaterialen staan wij garant voor kwaliteit en duurzaamheid. U krijgt bij ons dan ook zonder probleem de nodige garanties!

Lees meer

POOLHOUSE

In de lente en zomer is niets zo leuk als een mooi ingerichte tuin. Houdt u ook zo van gezellige barbecues met vrienden en familie en ontspannende zondagnamiddagen op uw terras? Met de juiste voorzieningen wordt het dubbel zo fijn!

Lees meer

VLOEREN

Bij Schrijnwerkerij ASB vindt u alle soorten parket en laminaat. Kies uit een ruim aanbod stijlen, kleuren en afmetingen en wij plaatsen de vloer die perfect bij de stijl van uw interieur past. Bovendien bent u bij ons zeker van de beste kwaliteit omdat wij enkel met kwaliteitsmerken werken.

Lees meer

TRAPPEN

Wij plaatsen in massief hout, waarbij u de keuze hebt uit eik of beuk. Afhankelijk van uw voorkeur wordt de trap vernist, schildersklaar en met bescherming geplaatst. Wij bieden u dus een complete dienstverlening aan. Daarnaast gebruiken wij enkel kwaliteitsmaterialen, zodat u zeker kunt zijn van een duurzame trap.

Lees meer

REALISATIES

Vakwerk op maat

Tuinpoort

Tuinpoort

Voor omheiningen en poorten op maat gemaakt .

Lees meer

HOME

Hier komt tekst over HOME.

Onze diensten

Onze diensten

HOME

Hier komt tekst over HOME.